Viekottele vihreällä! Anna vaihteluksi lahjana kimppu tai ruukullinen yrttejä ja kata pöytä herkullisin salaattinaposteluin. DeliVerden salaatit ovat mitä parhain valinta tähän yhteyteen, sillä niissä on makua, tuoksua, säilyvyyttä ja ulkonäköä. Niitä todellakin kehtaa haistella, maistella ja silmäillä. Salaatiksi tähän herkkupöytään valitsin Deliverden makoisan Delisalaatin, joka on kattauksiin rapsakan rapea ja ryhdikäs.
Avokadotäyte salaattipedille on ihanan raikas ja käypä eri lisukkeiden kylkeen. Lisukkeita voi valita mieleisiään. Näihin laitoin kylmäsavustettua kirjolohta, broilerin fileetä, ravunpyrstöjä ja pelkkää avokadotäytettäkin käytin.
2-3 valkosipulin kynttä
kolme avokadoa
iso kourallinen pikkutomaatteja
kevätsipulia
limen mehua
myllyrouskaus mustapippuria
ropsaus suolaa
chiliä maun mukaan
yrttejä maun mukaan
Sekoittele kaikki täytteen ainekset yhteen. Anna täytteen tekeytyä puolisen tuntia. Asettele salaatin lehdet tarjoilua varten ja täytä ne houkuttelevan näköisiksi. Ropsuttele rinnalle myös tuoreita yrttejä sekä limeviipaleita. Broilerin fileen päälle liruttelin hieman DeliVerden omaa, taivaallisen hyvää salaattikastiketta.
Kyllähän tällaiset sormin syötävät värikkäät salaattinapostelut ovat kivaa vaihtelua tarjoiluihin… ja tässähän on hieman korealaisen keittiön tuntua tai toisaalta näitä salaatinlehtiähän voi myös ajatella käyttävänsä tacolättyjen sijaan.
Herkullisia hetkiä!
Yhteistyössä DeliVerde kanssa.