
Kaupallinen yhteistyö Kolatun Juustola Oy
Jos sellaista täyteläistä ja tukuisan makoisaa juustopiirakkaa kaipaat, niin täs on sulle sellainen!
Pohja:
200 g voita
3,5 dl vehnäjauhoja
1 tl suolaa
1 tl leivinjauhetta
1 prk kermaviiliä
Täyte osa 1:
200 g Kolatun Ruskaa (paistettu munajuusto)
pieni sipuli
2-3 valkosipulin kynttä
Täyte osa 2:
4 munaa
150- 200 g pinaattia (pakaste)
1 prk smetanaa
myllyrouskaukset mustapippuria ja suolaa
Sekoita pehmeään voihin jauhot, leivinjauhe ja suola. Lisää joukkoon kermaviili. Painele taikina piirasvuoan pohjalle ja reunoille.
Pilko juusto kuutioiksi. Laita kuutiot piiraan päälle kera pieneksi pilkotun sipulin ja valkosipulin.
Sekoita keskenään sulatettu pinaatti, munat ja smetana. Rouskauta sekaan myllyistä mustapippuria sekä suolaa.
Kaada täyte piiraan päälle tasaisesti. Paista uunissa 175´C noin 45 minuuttia.
Ruskajuustoinen pinaattipiiras arkeen tai juhlaan, ole hyvä!






