SAARISTON
MARTTA

Ruskajuustoinen perunasalaatti

Kaupallinen yhteistyö Kolatun Juustola Oy

Juustoa perunasalaattiin, kyllä! Tässäpä mukavan täyteläinen mutta kepeä lisuke tai ihan sinällään syötäväksi.

Lohko kulhoon keitetyt eilispäivän perunat. Lisää rinnalle kapriksia. Purista päälle sitruunan mehua. Pilko sipulin varsia pätkiksi sekä Kolatun Ruskajuustoa suupaloiksi.

Sekoita kastike Kolatun Ahon maustamattomasta jogurtista, töräytä sekaan sinappia ja hieman hunajaakin. Rouskauta myllystä joukkoon mustapippuria sekä suolaa.

Sekoita kaikki ainekset kulhossa ja lisää lopuksi kastike. Kaada Ruskajuustoinen perunasalaatti tarjoiluastiaan ja laita salaatti kylmään tekeytymään tunnin ajaksi ennen tarjoilua.

Herkullisia hetkiä!