SAARISTON
MARTTA

Runebergin kääretorttu

Yhteistyö Meritalo Oy

Lapsille ja lapsenmielisille löytyy nyt herkullisia uutuuksia Meritalolta- Koiramäen raparperi-vadelmahillot ja mehut! Ne pääsivät heti kokeiluun… hillokin mitä parhain vaikka tähän Runebergin kääretorttuun.

4 munaa

1 dl fariinisokeria

1 dl ruokokidesokeria

2 rkl mantelirouhetta

vajaa dl vehnäjauhoja

puoli dl perunajauhoja

1 tl leivinjauhetta

Vatkaa munat ja sokerit vaahdoksi. Lisää kaikki loput ainekset sekaan ja jatka vatkaamista. Kaada taikina leivinpaperin päälle uunivuokaan. Paista kypsäksi 5-7 minuuttia 250´C.

Ota puhdas leivinpaperi ja keikistä jäähtynyt torttupohja paperille päällispuoli alaspäin. Levitä Koiramäen raparperi-vadelmahilloa reilu puoli purkkia tortulle. Siitä sitten vaan käärimään leveän sivun puolelta torttua rullan muotoon.

Aseta kääretorttu tarjoiluastialle, jätä saumakohta pohjapuolelle. Ropsuttele pikkusihdillä päälle tomusokeria koristukseksi. Runebergin kääretorttua mitä parhaimman täytteen kera voi herkutella Koiramäen raparperi-vadelmamehun kera.

Kyllä on hyvää, testaahan sinäkin näitä Meritalon uutuuksia!