SAARISTON
MARTTA

Laskiaislätyt sydänystävälle

Yhteistyö Meritalo Oy

Lapsille ja lapsenmielisille löytyy nyt herkullisia uutuuksia Meritalolta- Koiramäen mustikka-omenahillo ja raparperi-vadelmamehu! Kannattaa vaikka tervehtiä laskiaisystävää lätyin ja lämpimin mehuin… tänä vuonna nimittäin laskiaista ja ystävänpäivää vietetään samana päivänä.

Nyt pannu kuumaksi ja lättyja vino pino!

litra täysmaitoa

4 kananmunaa

5 dl vehnäjauhoja (Kemiön Myllyn lettu- ja vohvelijauhoista tykkään. Jauhoissa on sekoitus vehnää, ohraa ja ruista)

1 rkl sokeria 

1 tl suolaa

ropsaus kardemummaa

Taikinan sekoittelet näppärästi ja lätyt paistelet voilla pannulla hellan lämmöllä. Kermavaahtoa vatkailet herkkukylkiäiseksi ja Koiramäen täyteläisen muikeanmakoisaa mustikka-omenahilloa pistät vielä kaveriksi. Lättyannokselle voi halutessaan ripsutella hasselpähkinärouhetta koristukseksi. Lämmin raparperi-vadelmamehu kruunaa tämän talvisen tarjoilun.

Liu lau laskiaista ja ylenpalttisesti ystävyyttä sydänystävälle!