
Kaupallinen yhteistyö Marjajaloste Meritalo Oy

Pannu kuumaksi. Lettuja vino pino, hillot riviin ja kestit pystyyn!
Muurikkapannu kyllä löytyy kesäkokkailuihin, mutta useimmiten paistelen letut pannulla hellan lämmöllä… ja voilla tietty. Taikinan sekoittelet näppärästi ja sen voit tehdä jääkaappiin vaikka edellisenäkin päivänä paistovalmiuteen.
litra täysmaitoa
4 kananmunaa
5 dl vehnäjauhoja (Kemiön Myllyn lettu- ja vohvelijauhoista tykkään. Jauhoissa on sekoitus vehnää, ohraa ja ruista)
1 rkl sokeria
1 tl suolaa


Meritalon hillot kesäiseen lettupöytään ja herkkuhetkiin ovat mitä parhain valinta. Niissä maistuvat aidot kotimaiset marjamaut. Meillä suosikki lettujen kanssa on ehdottomasti lakkahillo.
