SAARISTON
MARTTA

”Kaikki samassa vuoassa”-kanaa!

n. 1 kg broilerin maustamattomia fileepihvejä

riisiviinaetikkaa

soijakastiketta

pippuri-inkiväärimaustesekoitus

chiliä

2 isoa porkkanaa

3 sipulia

pala inkivääriä

valkosipulia

4 dl täysjyväriisiä, jossa keittoaika 35 min

nesteeksi litra vettä ja kasvisliemikuutio (Reformi)

Ota uunivuoka jonka pohjalle kuorit, pilkot ja pätkit porkkanat, sipulit, valkosipulin kynnet sekä inkiväärin. Broilerin fileet asettelet vuokaan tasaisesti ja lorautat niille riisiviinaetikkaa sekä soijakastiketta. Niiden päälle ropsuttelet vielä mausteet. Sitten kaadat riisit ympäri vuokaa ja veden perään. Sekaan vielä liemikuutio ja vuoka uuniin 200´C. Kurkkaa ja sekoita ruokaa tasaisin väliajoin. Tunnin päästä, kun neste alkaa olla imeytynyt ja ruoka saanut väriä pintaan on aika ruokailun. Annokseen voi ropsautella sesaminsiemeniä ja persiljaa tai korianteria.