SAARISTON
MARTTA

Dippiä, soosia, kastiketta…

Kaupallinen yhteistyö Kolatun Juustola Oy

Kolatun Juustolan Ahon jogurteista löytyy pehmeän makoisa maustamaton jogurtti. Siitä saa pikkupyöräytyksellä maustettua mitä parhaimman kylkiäisen kalaruoille, salaateille, dippivihanneksille tai vaikka brunssilautasen herkuille.

500 g Ahon maustamatonta jogurttia (Kolatun Juustola)

2 dl rahkaa

hunajaa

suolaa

mustapippuria

persiljaa

valkosipulia

porkkana

herkkukurkku

Ota kulho, laita siihen jogurtti ja rahka. Rouskauta myllyistä suolaa ja mustapippuria. Lorauta sekaan juoksevaa hunajaa. Sekoita kastike notkeaksi ja lisää joukkoon raastettu pieni porkkana, hienonnettu valkosipuli sekä pilkottu herkkukurkku. Persiljaa vielä sekaan, kastikkeen pyöräytys ja siitäpä vielä jääkaappiin tunnin ajaksi tekeytymään ennen tarjoilua.