SAARISTON
MARTTA

Yllätä yrteillä, säväytä salaateilla!

Kaupallinen yhteistyö Oksasen Puutarha Oy, Kaarlo Kani

Hyvästä ruoasta, tutuista raaka-aineista saa helposti yrttien ja salaattien avulla esiin uusia, erilaisia makuja. Yrteillä voi korvata suolankin melkeinpä kokonaan. Anna mielikuvitukselle tilaa, heittäydy kokeilemaan ja yhdistele. Jokainen päivä on hyvä yrtti- ja/tai salaattipäivä!

Oksasen Puutarhan, Kaarlo Kanin kasvattamana löytyy jääsalaattia, viinisuolaheinää… ja monia monia muita. Yrttiplaatuja on joka lähtöön. Voi ihanuus mikä tarjonta meillä kuluttajilla on tänä päivänä! Ennen oli jotakuinkin vain kiinankaali, lehtisalaatti, persilja ja tilli.

Salaatteja yrtein ja lisukkein aamuun, päivään ja iltaan. Salaatteja aamiaisilta lounaille ja illallisille… vaikka yöpaloinakin.

Lohen graavaukseen moni käyttää perinteisesti tilliä, mutta toisena hyvänä vaihtoehtona suosittelen fenkolia… lopputulos on todella kokeilun arvoinen.

Pöydällä yrtit menevät ympäri vuoden viherkasveista. Mikäs sen mukavampaa, kun voi ohikulkeissaan nappasta yrttimaljasta oksan jos toisenkin naposteltavakseen tai ruoanlaittoon. Oijoi, ne tuoreet maut, ne tuoreet tuoksut!

Piccolobasilikakin saa onnesta sekaisin, kun se ilostuttaa kuin entisaikojen kodinonnikukka konsanaan.

Mocktailit ja cocktailitkin nätisti koristautuvat ja maustuvat tuoreyrtein.

Mukavaa on yllättää ystäviä yrteillä. Itsekkin sain lahjaksi tällaisen vekkulin Kaarlo Kanin kolmen yrtin päkin.

Päkin yrtit osuivat sattumoisin kohdalleen Oksasen puutarhan- sivuilta löytyvän loistavan reseptirepertuaarin lehtipersiljasalviapeston kanssa. Niistäpä tulikin pyöräytettyä erinomainen pesto leivän kylkeen.

Väriä ja virkeyttä elämään Oksasen Puutarhan yrttien ja salaattien voimalla!

Vastaa