SAARISTON
MARTTA

Minä, Saariston Martta

Te, jotka ette minusta vielä kaikkea tiedä niin tässäpä tarinaa tiedoksenne!

Minä, Saariston Martta bloggaan, kokkaan ja nautin elämästäni maaseudun rauhassa. 

Asumme Varsinais-Suomessa Kemiönsaarella. Kotimme on Vestlaxin kylän entinen kansakoulu, 130 vuotta vanha hirsitalo. Olemme viihtyneet täällä jo 17 vuotta. Perheeseeni kuuluu mieheni ja newfoundlandinkoira Meeri. Pihapiirissämme tepastelee myös Filip-kukko kanarouviensa kanssa.

Sometan ahkerasti ja vien teidät seuraajat kodin, ruoan, kädentaitojen ja luonnon kautta aitoon maaseudun vuodenkiertoon. 

Viime vuosina olen tehnyt kaupallista yhteistyötä eri toimijoiden kanssa. Kotimarttailun lisäksi kuulun Kemiön Kiilan Marttayhdistykseen ja olen myös ollut bloggaajana valtakunnan Marttojenkin sivuilla. Sitä ennen bloggasin useita vuosia Koti ja Keittiö -lehdessä.

Rakastan ruoanlaittoa ja syömistä. Istun mieluusti omassa ruokapöydässä nauttien hyvästä ruoasta ja juomasta. Jaan teille hyviä reseptejä ja ruokavinkkejä somekanavillani sekä kotisivuillani (saaristonmartta.fi). Vuoden verran olen myös pitänyt Seiska-lehdessä Saariston Martan ruokapalstaa, jossa julkaisen kerran kuussa edullisen ruoka-ohjeen.

Mediassa olen saanut näkyvyyttä lehtien sivuilla mm. Turun Sanomat/ Makujen saaristo -kesämakasiinissa, Martat-lehdessä, Luontaisterveydessä, Unelmien talo & kodissa sekä Alfa TV:n kahdessa Saariston Martan jouluohjelmassa sekä Mökki ja potkuri -ohjelman kesäkeittiöosuuksissa. Olen myös Kemiönsaaren 2020 vuoden lähettiläs.

Teitä seuraajia on ajan varrella tullut paljon mukaan… lämpimät kiitokset teille yhdessäolosta kanssani <3 

2 Responses to Minä, Saariston Martta

Vastaa