SAARISTON
MARTTA

Katseen kääntävää…

Yhteistyö Ratiashop

On reipasta raitaa, väriä elämään, pehmeää puettavaa… suomalaista suunnittelua parhaimmillaan. Kuoseina kaunista Lumipalloa, Lumipallo miniä ja vaikka mitä.

Näin minä ja Ratiashop yhdessä matkailuautomatkailimme pohjoiseeseen Norjaan. Pikkupiipahduksilla maailmalle sitä tepastelee aina ylpeänä kantaessaan jotain suomalaista yllään.

Olipa kerrassaan mahtavaa käyttää Ratiashopin ihania tuotteita reissun päällä! Tuotteet kertakaikkiaan luovat luksusta arjen jos juhlankin keskelle ja käyttömukavuus saa täyskympin.

Molskis ja roiskis! Pulahdus vuoristopuroon piristää kummasti päivän alkua. Lumipallo-kuosinen kylpytakki ja pirteä raitapyyhe sopivat norjalaiseen jylhään maisemaan hyvin. Kylpytakkiin oli leppoisanlutuista sujahtaa raikkaan aamuvirkistyksen päätteeksi.

Tunikasta tuli lempivaatteeni kertaheitolla. Puuvillatrikoo materiaalina on miellyttävä ja vaatteen kaunis malli istui päälleni enemmän kuin hyvin.

Oloasuksi iltaan puin mieluusti raikkaanraitaisen pyjaman.

Newfoundlandinkoiramme Iita näytti myös tykkäävän mamman uuden uutukaisista Ratiashopin tuotteista.

Tyylikkäillä kumisaappailla tepsutteli vallan mainiosti vierailla mailla ja nyt täällä kotikonnuillakin. Tällä viikolla kyläkaupalla käydessäni saappaat käänsivät heti katseita… ”Kylläpä on rouvalla komeat saappaat!” … ”Mitäs kukkasia sitä Martan saappaista löytyy?”

2 Responses to Katseen kääntävää…

Vastaa