Veriletut, klassikot pöydässä! Milloin söit tai paistoit viimeksi näitä retroherkkuja? Muutamia vuosia vierähti ja tänään löytyi meidän pöydästä verilettuja puolukkasurvoksen ja suolakurkkujen kera. Olipas hyvvee ja itsepaisteltuna tietty aina parhaimpia!
5 dl naudan verta
5 dl täysmaitoa
3 dl ruisjauhoja
1 iso sipuli
2 kananmunaa
1,5 tl suolaa
1 tl meiramia
voita paistamiseen
Sekoita vereen jauhot ja maito. Anna seoksen turvota hetken verran. Kuori ja pilko sipuli hienoksi, kuullota pannulla voinokareessa ja anna jäähtyä. Lisää sipuli, mausteet ja kananmunat taikinaan. Paista veriletut pannulla molemmilta puolilta. Tarjoile puolukkasurvoksen, suolakurkkujen ja/tai perunamuusin kera.
Hyvää ruokahalua!