Kaupallinen yhteistyö Kolatun Juustola Oy
Tukuisan ruokaisaa piirakkaa tarjolle kesäpöytiin vaikka salaatin kera tai sellaisenaan herkuteltavaksi. Hyvää ja makoisaa, koska kuttucheddar luo kivaa lisämakua täytteessä.
Valmis pakastetaikina suolaiselle piirakalle
Alimmaiseksi:
500 g naudan jauhelihaa
kesäkurpitsaa
tomaatteja
suolaa, mustapippuria ja timjamia
Päällimmäiseksi:
1 prk Creme fraichea
2 dl kermaa
2 munaa
suolaa
Kolatun Waldemar kuttucheddaria 150 g
Kauli piirakkataikina uunivuoan muotoon ja asettele vuokaan. Paista jauheliha pannulla, lisää lopuksi suolaa ja mustapippuria. Levittele jauheliha piirakalle. Lado päälle tomaatti- ja kesäkurpitsasiivuja. Ropsuta timjamia vielä mausteeksi.
Sekoita keskenään Creme fraiche, kerma ja munat. Ripaus suolaa ja kaada seos piirakan päälle. Kuutioi Waldemar kuttucheddaria ja laita juustokuutiot piirakkaan päällimmäiseksi.
Paista piirakka kypsäksi ja kauniin ruskeaksi 200´C noin 45 minuuttia.