SAARISTON
MARTTA

Kesäinen kuttucheddarpiirakka

Kaupallinen yhteistyö Kolatun Juustola Oy

Tukuisan ruokaisaa piirakkaa tarjolle kesäpöytiin vaikka salaatin kera tai sellaisenaan herkuteltavaksi. Hyvää ja makoisaa, koska kuttucheddar luo kivaa lisämakua täytteessä.

Valmis pakastetaikina suolaiselle piirakalle

Alimmaiseksi:

500 g naudan jauhelihaa

kesäkurpitsaa

tomaatteja

suolaa, mustapippuria ja timjamia

Päällimmäiseksi:

1 prk Creme fraichea

2 dl kermaa

2 munaa

suolaa

Kolatun Waldemar kuttucheddaria 150 g

Kauli piirakkataikina uunivuoan muotoon ja asettele vuokaan. Paista jauheliha pannulla, lisää lopuksi suolaa ja mustapippuria. Levittele jauheliha piirakalle. Lado päälle tomaatti- ja kesäkurpitsasiivuja. Ropsuta timjamia vielä mausteeksi.

Sekoita keskenään Creme fraiche, kerma ja munat. Ripaus suolaa ja kaada seos piirakan päälle. Kuutioi Waldemar kuttucheddaria ja laita juustokuutiot piirakkaan päällimmäiseksi.

Paista piirakka kypsäksi ja kauniin ruskeaksi 200´C noin 45 minuuttia.