
Kaupallinen yhteistyö Kolatun Juustola Oy

Pikkusuolaista, naposteltavaa, alkupalailua…
1 rouhea maalaisleipä
150 g Kolatun Chèvre valkohomejuustoa
oliiviöljyä
pinjansiemeniä
salaatinlehtiä
kuusenkerkkäsiirappia tai hunajaa
Leikkaa leipä viipaleiksi, asettele viipaleet uunipellille ja liruttele niiden päälle hieman oliiviöljyä. Leikkaa juusto siivuiksi ja laita ne leiville.
Paahda pinjansiemeniä pannulla kauniin ruskeaksi ja laita tarjoiluastialle valmiiksi salaatinlehtiä ottamaan vastaan lämpöiset herkkuleipäset.
Leivät käytetään extralämpöisessä 225´C uunissa vain muutaman minuutin verran, kunnes juusto alkaa sulamaan ja leipä on saanut hieman väriä pintaan.
Nostele valmiit Chèvreleipäset salaattipedille ja liruttele päälle esim. kuusenkerkkäsiirappia. Paahdettuja pinjansiemeniä vielä koristukseksi ja sitten kaik onkin herkuttelua vaille valmista.



