SIENIKURPITSAPASTEIJAT

lokakuu 14, 2017

500 g/pkt torttutaikinalevyjä

1 pieni sipuli

2 valkosipulin kynttä

pätkä kesäkurpitsaa

0,5 l suppilovahveroita

oliiviöljyä

timjamia

rakuunaa

suolaa

mustapippuria

valkoviinietikkaa

150 g cheddar-juustoa

kananmuna

Hakkeloi sienet, sipuli ja valkosipuli. Pilko kesäkurpitsa pieniksi suikaleiksi. Raasta juusto. 

Laita sienihakkelus pannulle ja paistele öljyssä. Lisää sekaan sipuli, valkosipuli ja kesäkurpitsa. Lisää tarvittaessa öljyä. Kun kaikki ovat kypsyneet, lorauta pannulle etikka ja lisää suola, timjami, mustapippuri sekä rakuuna. Sekoittele, maistele ja maustele maut kohdilleen.

 

 

Puolita taikinalevyt  ja asettele ne muffinssivuoan kuppeihin täyttöä varten. Laita taikinakuppien pohjalle cheddar-raastetta ja reilu kukkupää sienikasvisseosta. Nipistä taikinan neljä kulmaa napakasti yhteen. Voitele pasteijat munalla ja ripottele niiden päälle vielä hieman cheddar-raastetta.

 

 

Paista pasteijat uunissa 200´C, puolisen tuntia, kauniin ruskeiksi.

 

 

Makoisia herkkuhetkiä!