SAARISTON
MARTTA

Piparii

 

 

Siitähän  se sitten lähti, kun halusin tehdä jotain muuta perinteisen piparin väännön oheen.

 

Kaulin taikinan levyksi ja veitsitin sen neliöiksi.

 

 

 

 

 

 

 

Otin esiin tämän päivän keittiövehjesuosikkini… muffinssivuokani. Tällä kertaa käytin vuokaa nurinniskoin toisinpäin. Asettelin muffinssivuokani nurjan puolen päälle paperiset muffinsivuoat ja suhautin niille vuokasprayta. Siihenpä sitten tälläsin yksittäin nököttämään nuo kaikki leikkaamani taikinaneliöt.

 

 

 

 

Hyvinpä kupposet paistuivat 200´C:ssa kauniin rapsakan ruskeiksi. Nappasin niistä paperivuoat pois ja siitäpä olivatkin sitten valmiita täyttöä varten.

 

 

 

 

Mitäs kupposeen täytteeksi? Suolaista… makeaa?

Näiden kupposten täytteeksi pääsivät vaniljarahka, karpalot ja kuusenkerkät.

 

 

 

 

Olipas hyvvee!

 

 

 

 

 

2 Responses to Piparii

  • Mainio keksintö, mulla kun nuo perinteiset piparkakut tahtovat aina olla vähän muotopuolia! Ja täytehän voi olla suolaista tai makeaa tai mikä vain siltä väliltä? Kokeilemisen arvoinen!

  • Eiköstä, nyt vaan kokeilemaan!