SAARISTON
MARTTA

PERUNASALAATTI

4 isoa kiinteää perunaa
1 hapan vihreä omena
1 suolakurkku
1 punasipuli
pieniä kapriksia
2 dl kermaviiliä
1 tl dijoninsinappia
1½ tl valkoviinietikkaa
1 tl juoksevaa hunajaa
½ tl suolaa
pari rouskausta mustapippuria
ruohosipulia

Keitä perunat napakoiksi. Jäähdytä ja pilko. Perunat ovat paremmin pilkottavissa, jos olet keittänyt ne jo edellisenä päivänä. Lisää perunalohkojen sekaan pilkotut sipuli, suolakurkku, kaprikset ja omena. Sekoita kermaviiliin kaikki mausteet ja yhdistä kastike perunaseokseen. Ruohosipulia vielä päälle ja sitten annat salaatin tekeytyä jääkaapissa parisen tuntia ennen tarjoilua.

 

Perunasalaatti

Vastaa