KÄÄRETORTTU

huhtikuu 17, 2016

4 munaa

2 dl sokeria

2 rkl kaakaojauhetta

vajaa 1 dl vehnäjauhoja

0,5 dl perunajauhoja

1 tl leivinjauhetta

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää sekaan kuivat aineet ja jatka vatkaamista. Laita uunipellille leivinpaperi ja kaaputtele taikina kulhosta sen päälle. Paista pohja kypsäksi 250´C, 5-7 min.

Leikkaa leivinpaperista arkki pöydälle ja ripottele sille sokeria. Kumoa melkein jäähtynyt kääretorttulevy sokerin päälle ja poista paistossa käytetty leivinpaperi. Kun torttupohja on jäähtynyt sipaise siihen ohuelti aprikoosimarmeladia sekä Valio maustettu rahka appelsiini purkki.

Siitäpä sitten vaan rullaatirullaat tortun ojennukseen, kutsut kaverit koolle ja alatte herkuttelemaan.

Täytteen voit valita oman makusi mukaan. Muistat vaan ettet laita täytettä liikaa.

 

Kääretorttu