Simppeliä ja todella hyvää! Tarvitset napakkaa kastikkeen kestävää vihersalaattia, jonka leikkaat suikaleiksi isoon kulhoon. Sitten onkin tärkein vaihe eli kastikkeen teko. Määriä minulla ei siihen ole, koska teen sen aina makutuntumalta. Lusikoi majoneesia pikkukulhoon (Hellmansin majoneesia suosittelen), siihen lisäät anjoviksia tai edullisempia jansson fileitä sekä niiden maustelientä, valkosipulia ja sitruunamehua. Sauvasekoittimella surautat kaikki sekaisin ja näillä neuvoillani maistelet maut kohdalleen oman caesarisi kastikkeeseen. Anna kastikkeen tekeytyä tunnin verran jääkaapissa. Lisää kastiketta sopivasti salaattisuikalekulhoon juuri ennen tarjoilua ja sekoita. Kokoa salaatti tarjoiluastiaan. Lohko salaatin päälle maukasta Kala-Lapin loimu- tai tulisavulohta. Parmesan-juusto ja herneenversot kruunaavat vielä tämän herkullisuuden.
Hyvää ruokahalua!
Yhteistyö Kala-Lappi Oy